Πήρε το…διπλό η Παναχαϊκή κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

Για την 7η αγωνιστική της Superleague 2, η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Ταύρου. Σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Κέρη στο 53’ με καρφωτή κεφάλια έπειτα από σέντρα του Χαντί. Έτσι η Παναχαϊκή πέτυχε το δεύτερο διπλό της στο πρωτάθλημα, και συνεχίζει την αναρρίχηση της στην βαθμολογία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά, θέλοντας από την αρχή να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 24’ για τους «κοκκινόμαυρους», όταν ο Π. Καρακλάιτς βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, όμως ο Κουνάδης τον κέρδισε στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 35’ οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν ο Κέρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ. Μάλιστα στο 41’ οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μυτίδης έκανε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε για ακόμη μια φορά την «απάντηση» διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» προσπάθησαν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους, και δικαιώθηκαν στο 53’, όταν ο Χαντί έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κέρη με καρφωτή κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σούλης Παπαδόπουλος):

Χ. Θεοδωράκης, Λιποράσε (32’ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Λαρέα, Τοπάλ, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος, Χαντί (84’ Ρουγκάλας), Π. Καρακλάιτς (72’ Ν. Καρακλάιτς), Κέρη (84’ Αλεξόπουλος), Μυτίδης

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Γκούμας):

Κουνάδης, Κατσούλης (83’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πανουργιάς, Καμύ, Βενάρδος, Φιλιμέγκας ( 57’ Χατζηλάμπρος), Καλλέργης, Τασιούλης (71’ Κυριαζής), Νιτσάκης, Ζαφειράκης, Τσιάβος

 

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Μπάλας (Τρικάλων)

Του Περικλή Παπαρίζου