Super League: Τα «φώτα» σε Τούμπα και Περιστέρι

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League ανοίγει σήμερα (5/11), με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου με τον Άρη να ξεχωρίζουν.

Η δράση αρχίζει από τις 15:45, στη Λαμία, η οποία υποδέχεται τον εξαιρετικό Βόλο, ο οποίος θα ψάξει μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Λίγο αργότερα, στις 18:30, ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Γεντί Κουλέ τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν απεγνωσμένα το τρίποντο, ώστε να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Μισή ώρα αργότερα, στις 19:00, το Περιστέρι ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος καραδοκούν και με μια γκέλα είναι πιθανό να βρεθούν εκτός εξάδας.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος θα ψάξει και αυτός τη νίκη, ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και να φθάσει στην 6η θέση την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Δύο ώρες, μετά στις 21:00, στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας να σηκώσει κεφάλι μετά το χαμένο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να γευτεί επιτέλους νίκη, καθώς στις τελευταίες 6 αγωνιστικές έχει κατορθώσει  να φύγει με 3 βαθμούς από αγώνα μόνο μία φορά.

Την Κυριακή (6/11)  ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στην Τρίπολη, με το ματς του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 5/11

15:45 ΠΑΣ Λαμία – Βόλος ΝΠΣ
18:30 ΟΦΗ – Ιωνικός
19:00 Ατρόμητος – Άρης
21:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 6/11
16:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ