Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ – Αν μιλήσω σήμερα θα βάλω φωτιές, είπε ο Αιγύπτιος

Η Λίβερπουλ μέσα σε μια εβδομάδα έχασε τα πάντα σε Ευρώπη και Αγγλία και όπως είναι φυσικό το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα.

Οι Reds αποκλείστηκαν στο Europa League από την Αταλάντα και στην Premier League ενώ πριν από δύο εβδομάδες ήταν φαβορί για τον τίτλο οι “γκέλες” με μικρές ομάδες της κατηγορίας την έβγαλαν από το παιχνίδι.

Το Σάββατο έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ουσιαστικά τελείωσε με την υπόθεση τίτλος. Ο Κλοπ φεύγει, ο Σλοτ έρχεται αλλά η γκρίνια παραμένει.

Στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ είχαμε καυγά μεταξύ του Σαλάχ και του Κλοπ!

 

https://twitter.com/JacobsBen/status/1784228187792142527

Ο Αιγύπτιος μπήκε στο ματς ως αλλαγή μετά την ισοφάριση των Σφυριών σε 2-2 στο 82ο λεπτό. Πριν την αλλαγή ο Σαλάχ και ο Κλοπ τα είπαν σε πολύ έντονο ύφος με τον Αιγύπτιο να μιλά εκνευρισμένος προς τον προπονητή του και τον Κλοπ να κουνά το κεφάλι του σχεδόν ειρωνικά.

Μάλιστα, η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει όταν ο Αιγύπτιος προσπάθησε να πλησιάσει τον Γερμανό, αλλά ο Νούνιες μπήκε ανάμεσά τους για να «σβήσει» τη φωτιά πριν ανάψει για τα καλά.

O Σαλάχ ήταν εκνευρισμένος στη μικτή ζώνη του «London Stadium» και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των δημοσιογράφων μετά τον έντονο διάλογο με τον προπονητή του. Το μόνο που είπε για να εξηγήσει τον μη σχολιασμό του συμβάντος ήταν: «Αν μιλήσω σήμερα, θα βάλω φωτιές»!

Be the first to comment on "Λίβερπουλ: Επεισόδιο μεταξύ Σαλάχ και Κλοπ στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ – Αν μιλήσω σήμερα θα βάλω φωτιές, είπε ο Αιγύπτιος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*