ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ: Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες εικόνων που δεν τιμούν τον δημοκρατικό κόσμο και την ελευθερία της έκφρασης.

Ο λόγος για τη νέα επίθεση με μπογιές και υβριστικά συνθήματα που σημειώθηκε απόψε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, μια πράξη που χαρακτηρίζει τους εμπνευστές της και η οποία, εν έτει 2022, μόνο ως ντροπιαστική και επαίσχυντη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας που αναπολούν ακόμη άλλες μεθόδους και άλλες εποχές, οι οποίες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και έχουν καταδικαστεί από τον σύγχρονο και ανεπτυγμένο κόσμο.

Οπότε πέρα από την καταδίκη της συγκεκριμένης έκνομης ενέργειας, οφείλουμε να πληροφορήσουμε τους αυτουργούς της ότι η νίκη μιας ιδεολογίας έναντι κάποιας άλλης έρχεται μόνο μέσα από τον πολιτισμένο διάλογο και τα επιχειρήματα και όχι μέσα από βιαιοπραγίες, καταστροφές και ακρότητες.

Η εποχή των μπαχαλάκηδων αποτελεί οριστικά παρελθόν. Και όσοι χαϊδεύουν τα αυτιά αυτών των μπαχαλάκηδων ανήκουν φυσικά όχι στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, αλλά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.