Δήλωση με αφορμή την χθεσινή κεντρική εκδήλωση του Σύριζα

Με αφορμή την εντυπωσιακή συμμετοχή στη μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υποδοχή νέων Μελών, το Μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, Γιώργος Κυριακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ότι η αληθινή δημοσκόπηση είναι όταν μιλάει ο λαός διά της ψήφου του.

Η προσέλευση χιλιάδων συμπολιτών στη μεγάλη εκδήλωση υποδοχής νέων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, την Δευτέρα, στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, ήταν μια πρώτη σαφής «απάντηση», ένα ξεκάθαρο δείγμα της λαϊκής βούλησης για πολιτική αλλαγή στη χώρα και παράδοσης της σκυτάλης απ’ τον συντηρητισμό που (εξ)υπηρετεί τους λίγους, σε μια προοδευτική διακυβέρνηση που στηρίζει τους πολλούς.

Αλλά και η δυναμική παρουσία επίσης χιλιάδων νέων Μελών του κόμματος, σε εκδηλώσεις που προηγήθηκαν ανά την Αχαΐα, αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της εμπιστοσύνης και αναγέννησης της ελπίδας των πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα, ως μόνη οδό πολιτικής υπευθυνότητας και ειλικρίνειας που έχει ανάγκη η χώρα.

Η «μάχη» δίνεται καθημερινά, πόρτα – πόρτα. Δίνεται… μέσα στην κοινωνία και όχι στα τηλεοπτικά «παράθυρα».  Οι συναντήσεις και εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνεχίζονται, στο πλαίσιο μιας πανστρατιάς πολιτών που απαιτούν επανίδρυση του Κοινωνικού Κράτους που προστατεύει και νοιάζεται για όλους, επαναφορά της αξιοπρεπούς διαβίωσης για κάθε πολίτη, διαμόρφωση υγιούς περιβάλλοντος για τους ανθρώπους του επιχειρείν και της αγοράς, διασφάλιση προοπτικής για τους νέους μας.

Με την παρούσα Κυβέρνηση, κάθε μέρα είναι μια μέρα χαμένη. Μεγαλώνουν οι πληγές της κοινωνίας, αυξάνει το κόστος για τους πολίτες…».