Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο – Προσπάθησε να σταματήσει τσακωμό και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου όταν οκτώ αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους στη μέση του δρόμου και στο τέλος επιτέθηκαν σε έναν 37χρονο και τον γιο του που προσπάθησε να τους χωρίσει.

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Γεωργιανού προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα οκτώ Γεωργιανών που έτρωγε σε εστιατόριο επί της οδού Δελφών, πιάστηκε στα χέρια λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, βγήκαν από το εστιατόριο και άρχισαν να βιαιοπραγούν στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, στο σημείο όπου μεταφέρθηκε ο άγριος καβγάς βρισκόταν ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του.

Ο ίδιος βλέποντας τον τσακωμό, προσπάθησε να τους χωρίσει με αποτέλεσμα να χτυπήσουν αυτόν και το παιδί του.

Η σύζυγος του θύματος, βλέποντας τι συνέβαινε, άρχισε να πετά γλάστρες από το μπαλκόνι του σπιτιού της προκειμένου να σταματήσει τους δράστες.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ήταν αιμόφυρτος και είχε σοβαρά χτυπήματα στο μάτι και στο άνω μέρος του κεφαλιού του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των κατοίκων της οδού Αντ. Νάστου.

Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε δεκάδες κλήσεις και μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

cnn.gr