Πάτρα: Σχόλιο του ΚΚΕ Αχαΐας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση για το τρένο – «Δεν είμαστε λωτοφάγοι…»!

 

 

Για ακόμη μια φορά στην συγκέντρωση  της Δημοτικής Αρχής Πάτρας και της επιτροπής Αγώνα την Τετάρτη 6 Ιουλίου, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια, σχετικά με τις θέσεις τους για την υπογειοποίηση του τραίνου…

 

Όμως κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαστε λωτοφάγοι…

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν ας δούμε πως έχουν τα πράγματα…

 

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν είχε στο σχεδιασμό του την υπογειοποίηση του τρένου. Στην συνέχεια υποκριτικά μίλησε για υπογειοποίηση ενώ στην πράξη δεν προχώρησε καμία μελέτη από μεριάς της ΕΡΓΟΣΕ  για την υπογειοποίηση. Για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι η παράταξη του στο Δήμο της Πάτρας και ο κ. Ρώρος, στο προεκλογικό φυλλάδιο τους το 2019, έχουν ως θέση το τρένο να γίνει επιφανειακά με μερική υπογειοποίηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της επιφανειακής διέλευσης στις λαϊκές συνοικίες της Πάτρας.

 

Ευτυχώς  που δεν έχουμε χάσει την μνήμη μας…

 

Όσο για τα κόμματα των ΠΑΣΟΚ -ΝΔ που κυβερνούσαν εναλλάξ για χρόνια την χώρα μας και κορόιδευαν τον πατραϊκό λαό δεν τους χωρίζει και άβυσσος  με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν βαριές ευθύνες για την ουσιαστικά ανυπαρξία σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου που να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της Πελοποννήσου, αφού κοινή τους προτεραιότητα ήταν η δημιουργία μεγάλων ιδιωτικών αυτοκινητόδρομων που τους πλήρωσε και τους πληρώνει πανάκριβα ο λαός μας.

 

Πάει πολύ λοιπόν να μας καμώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι απολογητές του συστήματος ότι παλεύουν τάχα  για την υπογειοποίηση και ότι είναι με τον πατραϊκό λαό.

 

Ο πατραϊκός λαός έχει μνήμη και πείρα, αλλά και δύναμη για να αποτινάξει από το σβέρκο του όλους αυτούς που διαχρονικά, συναποφάσισαν, ψήφισαν και εφάρμοσαν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και νόμους, που σήμερα μας κάνουν να υποφέρουμε και αδιαφόρησαν για την δημιουργία σύγχρονων υποδομών που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής, αλλά και να προστατέψουν την ζωή των λαϊκών στρωμάτων.

 

Ο λαός της Πάτρας έχει επιλογή, να τολμήσει με ισχυρό ΚΚΕ, στο δοκιμασμένο δρόμο των αγώνων και κινητοποιήσεων που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.