Δυτική Αχαΐα: Πάτησε γκάζι για να μην συλληφθεί πετώντας συσκευασίες ναρκωτικών – Κυνηγητό στα Νιφορέϊκα

Πάτησε γκάζι για να μην συλληφθεί πετώντας, κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξη, συσκευασίες ναρκωτικών από το παράθυρο του αυτοκινήτου, τελικά δεν τα κατάφερε γιατί δεν «υπολόγισε» την άμμο!
Πρόκειται για  37χρονο αλβανικής καταγωγής, που  βρισκόταν παράνομα στη χώρα και διέμενε στο Καλαμάκι Δυτικής Αχαΐας  και ο οποίος συνελήφθη στην παραλία Νιφορεϊκων, όταν στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο της ΟΠΚΕ Πατρών, το όχημα του ακινητοποιήθηκε στην άμμο. Αρχισε να τρέχει , ωστόσο τα «βραχιολάκια» δεν τα γλίτωσε.
Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα αλλά και στα σημεία που είχε πετάξει τα ναρκωτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα συσκευασίες με 9,8 γρ κοκαΐνης και 11,8 γρ κάνναβης, 660 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκαν 8 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 17,5 γρ. λευκή ουσία άγνωστης σύνθεσης, μικροποσότητα κοκαΐνης, 2 ψηφιακές ζυγαριές, τμήμα ψαλιδιού και διάφορα έγγραφα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων, περί αλλοδαπών, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας. Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για γυναίκα συνεργό του και 7 χρηστών τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος και η συγκατηγορούμενη του το τελευταίο διάστημα, εμπλέκονται σε 35 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών που έγιναν στη Δυτική Αχαΐα σε συνολικά 25 χρήστες. Υπενθυμίζεται ότι, για τον αλλοδαπό εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Λαμίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.