Survivor Spoiler 22-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Ξανά σε ρυθμούς… ασυλιών και μάλιστα με το καλημέρα στη νέα αγωνιστική εβδομάδα, το Survivor.

Η επιθυμία του Ατζούν να διεξαχθεί ξανά αγώνισμα με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων, το οποίο και θα δούμε να προβάλλεται την Τρίτη, φέρνει τη διεξαγωγή των δύο ασυλίων Κυριακή και Δευτέρα, ενώ αύριο το βράδυ θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση ενός ακόμη άνδρα.

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμησή μας για τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας…

Τι θα δούμε όμως απόψε;

Κόκκινοι και Μπλε αισθάνονται… ευτυχείς στην τοποθεσία Αγιος Δομίνικος μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια και δεν το κρύβουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν, εκτιμούν και περιμένουν να δουν μια διαφορετική Κόκκινη ομάδα, αφού ο αδύναμος κρίκος και αγωνιστικά, Τάκης Καραγκούνιας, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πρώτη Ασυλία

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να… απαντήσουν στην υπεροπλία των Μπλε και να πάρουν τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία; Σύμφωνα με το dokari.gr η απάντηση είναι “Όχι”.

Οι Μπλε ξεκινούν και πάλι με το… δεξί τις ασυλίες, κατακτούν την πρώτη και στέλνουν ξανά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για την επιλογή του πρώτου τους υποψηφίου για αποχώρηση.