Survivor: Αιφνιδιαστική πρεμιέρα τον Δεκέμβρη – Πρόσωπα έκλπηξη στους “Διάσημους”

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το Survivor προβλέπεται κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου, προκειμένου να “προλάβει” το Masterchef που θα ξεκινήσει από τις αρχές του νέου έτους. Με την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού, θα αλλάξει όλο το πρόγραμμα της prime time ζώνης του σταθμού, έτσι ώστε το Survivor να προβάλλεται 10:30-01:00 το βράδυ.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι διαδικασίες έχουν επισπευσθεί, βρέθηκε την τελευταία στιγμή παρουσιαστής, ενώ η παραγωγή έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που αναδείχθηκε μέσα από το τηλεπαιχνίδι, καθώς εκκρεμούν ακόμα κενές θέσεις.

Μεταξύ των παικτών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο, σχεδόν incognito, καλυμμένοι με μάσκες και καπέλα, ήταν και οι: Κάτια Ταραμπάνκο, Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παπάς και Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για τον Άγιο Δομίνικο έχουν ήδη αναχωρήσει Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Λιανός μεταξύ άλλων, Διάσημων και Μαχητών, ενώ φαίνεται πως τους έχει δοθεί εντολή να μην μιλήσουν σε καμία κάμερα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, διατηρώντας πλήρη μυστικότητα.