ΗΧΗΤΙΚΟ: Over FM και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έβγαλαν «λαβράκι»!

Την πρώτη είδηση στην ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία «έβγαλε» ο νεαρός σπουδαστής του τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, Γιάννης Αλεξόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των σπουδαστών του εκπαιδευτικού οργανισμού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Over Fm Πάτρας 104,1» και στην εκπομπή «Οι δύο θάβουν καλύτερα».
Συγκεκριμένα καλεσμένος των παρουσιαστών Παναγιώτη Αντωνόπουλου και Βαγγέλη Γερογιάννη ήταν ο μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα Πάτρας Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος απάντησε και στις ερωτήσεις του Γιάννη Αλεξόπουλου.

Όταν ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας απηύθυνε στον διεθνή σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας το ερώτημα για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν κάτοικος Πάτρας, ο τελευταίος αποκάλυψε ότι τον ενδιαφέρει για τη νέα σεζόν η προοπτική του να παίξει μπάσκετ στο εξωτερικό.
Ήταν ένα μικρό δημοσιογραφικό «λαβράκι» για τον νεαρό σπουδαστή του Β΄ Εξαμήνου του τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας.
Σίγουρα ικανοποιημένος ήταν και ο καθηγητής του, Κώστας Λαμπρόπουλος, ο οποίος ήταν στο στούντιο και παρακολουθούσε τη συνέντευξη.