Γ. Αναστασίου «Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά»

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή «Οι δύο θάβουν καλύτερα» με τους Παναγιώτη Αντωνόπουλο και Βαγγέλη Γερογιάννη στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής (είναι ελάχιστα μπροστά σ’ αυτά που λέει στο ηχητικό):

Με ανακάλυψε ποδοσφαιρικά ο Πέτρος Λεβεντάκος στην Πρέβεζα, όπου έπαιζα και μάλιστα μού έδειξε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου ως επιθετικός. Όλο αυτό με βοήθησε να πάρω μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς και να κάνω την πορεία που έκανα.
Εκείνη την περίοδο είχα μιλήσει με τον Αρη Λουκόπουλο για να έρθω στην Παναχαϊκή, όμως τότε είχα συμβόλαιο και η Πρέβεζα δεν με άφησε να φύγω.
Μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαστε τόσο πολύ με τους διαιτητές και την ΕΠΟ. Δεν υπάρχουν πουθενά στο εξωτερικό και γι’ αυτό είμαστε τόσο πίσω.
Τώρα είμαι στον Παναιτωλικό, απολαμβάνω αυτό που κάνουμε τους συνεργάτες μου, όμως αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει και τι θα προκύψει για έναν προπονητή.
Επειδή έζησα από κοντά τον Ιμπραϊμοβιτς στον Αγιαξ, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πρόθυμος να βοηθήσει και να ακούσει. Έχει την καρδιά μικρού παιδιού. Είχε από τότε στόχο να γίνει νούμερο 1 και με πολλή δουλειά το κατάφερε.