Δίνοντας φωνή στην πορεία και το μέλλον του κινήματος και του τόπου μας

Δήλωση υποψηφιότητας για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 8/5/2022

 

Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου

Πρόεδρος Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

πρ. Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας

 

Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει μπει σε μία ελεύθερη πτώση, βιώνοντας τη μία κρίση μετά την άλλη. Την οικονομική κρίση ακολούθησαν διαδοχικά η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και τώρα ένας πόλεμος στην καρδιά της Ευρώπης.

Οι εργαζόμενες/οι, οι άνεργες/οι, οι νέες/οι, το σύνολο της κοινωνίας δοκιμαζόμαστε σε πολλαπλά επίπεδα: οικονομία, εργασία, υγεία, ασφάλεια.

Η απάντηση σε όλες αυτές τις απειλές είναι η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων και ο αγώνας για δημοκρατία, δικαιοσύνη, ειρήνη και ισότητα.

Αυτές τις αξίες πρεσβεύω και για αυτές αγωνίζομαι διαρκώς, από την πρώτη μέρα που δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά, στην πόλη αυτή.

Έχοντας υπηρετήσει την κοινωνία από διάφορες θέσεις, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, γιατί ο κόσμος της εργασίας χρειάζεται να έχει φωνή σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης και λειτουργίας της κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ήταν και παραμένει ο πολιτικός φορέας που μπορεί να εκφράσει δημοκρατικά την ανάγκη για Ανασυγκρότηση όχι μόνο του κινήματος, αλλά όλης της κοινωνίας.

Καλώ όλα τα μέλη και όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής να συμμετέχουμε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στην εκλογική διαδικασία, δίνοντας φωνή στην πορεία και το μέλλον του κινήματος και του τόπου μας.