Πάτρα: Εκαψαν τον καινούργιο πλαστικό τάπητα του γηπέδου στα Προσφυγικά – Πιθανότατα έπειτα από ρίψη βεγγαλικού!

Ετριβαν τα μάτια τους, την Κυριακή του Πάσχα κάτοικοι γύρω από το ανακαινισμένο και προ 3 μηνών «εγκαινιασμένο» γήπεδο των Προσφυγικών, βλέποντας πως είχε καεί… ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου! Πιθανότατα έπειτα από ρίξη βεγγαλικού, λόγω Πάσχα. Πάντως, οι τις έρευνες των παραγόντων του γηπέδου αλλά και της Πυροσβεστικής να συνεχίζονται. Η ζημιά που προκλήθηκε είναι μεγάλη και ο πλαστικός τάπητας θα πρέπει να αντικατασταθεί σε ένα μεγάλο τμήμα του.
Να θυμίσουμε ότι πριν την Κυριακή του Πάσχα είχε διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο ο τελικός κυπέλου ΕΠΣΑ, ενώ το γήπεδο είχε κριθεί ακατάλληλο από το 2011 και 11 χρόνια μετά… απέκτησε και πάλι «αθλητική ζωή»!
Το γήπεδο είναι το ιστορικότερο της Πάτρας καθώς εκεί έχουν αγωνισθεί οι μεγαλύτερες δόξες του πατρινού ποδοσφαίρου. Η δημιουργία του ήταν ένα από τα πρώτα αιτήματα των προσφύγων που έφτασαν στην Πάτρα από τις χαμένες πατρίδες, ύστερα από την Μικρασιατική Καταστροφή. Να θυμίσουμε πως το γήπεδο των Προσφυγικών ολοκληρώθηκε το 1925 τελικά και τα εγκαίνια του έγιναν το 1927.

Πηγή:ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ