Πάτρα: «Αθώος» και με αυτόπτες μάρτυρες δηλώνει ο προπονητής πυγμαχίας – Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βάρος 14χρονης αθλήτριας!

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, ο Πατρινός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του, 14χρονη αθλήτρια του Γυμναστηρίου που διατηρεί .

Υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών,εντός της εβδομάδας.

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, είπε στα ΜΜΕ «Είμαι αθώος. Θα φανεί η αλήθεια πεντακάθαρα στη συνέχεια» δήλωσε και ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές. Στο ερώτημα, γιατί η 14χρονη μαθήτρια τον κατήγγειλε, ο προπονητής είπε αινιγματικά: «Θα τα μάθετε όλα…».
Ο συνήγορός του -δικηγόρος Πατρών Χρήστος Τσόλκας,  εξήγησε:  «Υπέρ μας έχουν ήδη καταθέσει περίπου 10 άτομα, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες και διέψευσαν όσα λέει. Θα καταθέσουν στην πορεία και άλλοι και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»

Υπέρ του προπονητή έχουν καταθέσει μαθητές και γονείς (ως αυτόπτες μάρτυρες) 2 εκ των οποίων δηλώνουν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και φέρονται να διαψεύδουν τα πάντα, όπως κι άλλοι 2 μαθητές που προπονούνταν μαζί με την ανήλικη.