Αχαΐα: Διαγωνισμός Τοπικών Γεύσεων του GELATOn THE ROAD

Είστε λάτρης του gelato και παρασκευαστής gelato;
Θέλετε να επιδείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας;
Τότε εγγραφείτε στον Διαγωνισμό Τοπικών Γεύσεων
του GELATOn THE ROAD!
Μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξετε την τέχνη και τον επαγγελματισμό σας, ευθυγραμμιζόμενοι με τις αξίες του GELATOn THE ROAD, του έργου που προωθεί τον πολιτισμό και την ιστορία του gelato σε όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν!
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε επαγγελματίες του gelato αλλά και το κοινό. Απαραίτητη μόνο η προεγγραφή μέσω της σχετικής φόρμας.
Ο διαγωνισμός είναι διεθνής με συμμετοχές από 12 χώρες!
Τι πρέπει να κάνω;
Φτιάξτε ένα νόστιμο gelato από τοπικά υλικά, υποβάλετε τη συνταγή σας και παρουσιάστε τη δημιουργία σας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παγωτού που θα διοργανωθεί το Μάιο του 2025 στην Πάτρα, δίνοντας έμφαση σε θέματα όπως η τοπικότητα και η βιωσιμότητα.

Ο διαγωνισμός έχει δύο φάσεις!
Προκριματικό & τελικό γύρο.
Ο Ελληνικός προκριματικός θα διεξαχθεί το Μαίο του 2025 στην Πάτρα & ο τελικός το Νοέμβριο της ίδας χρονιάς στο Longarone της Ιταλίας. Δικαίωμα συμμετοχής στο τελικό θα έχουν οι νικητές των 12 προκριματικών, με καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για 2 άτομα.
Αξιολόγηση:
Ισορροπημένη ψήφος μεταξύ 5μελούς κριτικής επιτροπής (50%) και ψήφου του κοινού (50%). Το Gelato με τους περισσότερους πόντους θα ανακηρυχθεί νικητής καθώς και ένας επιλαχών.
Βραβεία – Πιστοποιητικά:
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικά συμμετοχής. Οι νικητές των προκριματικών φάσεων θα λάβουν εξατομικευμένα πιστοποιητικά & οι τρεις πρώτοι νικητές του τελικού θα λάβουν κουπόνια 5.000€, 3.000€ & 2.000€ για προμήθεια οικολογικού εξοπλισμού παρασκευής παγωτού.

Be the first to comment on "Αχαΐα: Διαγωνισμός Τοπικών Γεύσεων του GELATOn THE ROAD"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*