Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Ντέρμπι για τρεις για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Σχετικά με το ποιος υποψήφιος μπορεί να πετύχει ανανέωση του κόμματος, εγγυώμενος την ενότητα, αυξάνοντας παράλληλα την απήχηση και τα ποσοστά και κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση, όσοι δηλώνουν σίγουρα διάθεση συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου, σωρευτικά αναδεικνύουν νικητή τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου, σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Η μάχη, όπως φαίνεται από τη δημοσκόπηση, φαίνεται να δίνεται μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου, Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου.

Στο ερώτημα «ποιος θα προτιμούσατε να εκλεγεί αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ» από όσους δηλώνουν διάθεση συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές, το 34% «ψηφίζει» τον Ανδρέα Λοβέρδο, το 25% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 23% τον Γιώργο Παπανδρέου, από 5% αντίστοιχα τον Παύλο Γερουλάνο και τον Χάρη Καστανίδη και 4% τον Παύλο Χρηστίδη. Ωστόσο, υπάρχει ένα περιθώριο σφάλματος της τάξεως του 4,2%