EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 12ης αγωνιστικής

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (26/11) με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (26/11) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν (20:00, Novasports 5)

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Βελιγραδίου παραμένει ο Άαρον Γουάιτ μετά από τον τραυματισμό του.
Αβέβαιη η συμμετοχή του Βορντσέβιτς για την Ούνικς που δεν αγωνίστηκε στη 10η και 11η αγωνιστική.

Μονακό – Βιλερμπάν (21:00)

Για τη Βιλερμπάν, ο Μάρκος Νάιτ και ο Ντίλαν Οσετκόφσκι δεν θα αγωνιστούν καθώς βρίσκονται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, ενώ και ο Μόργκαν παραμένει εκτός δράσης. Επιπλέον Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά θα χάσει μερικές εβδομάδες ακόμα με τραυματισμό ενώ εκτός για μερικούς ακόμα μήνες παραμένει ο Ντέβιντ Λάιτι με πρόβλημα στο χέρι. Τέλος ο Αντουάν Ντιό είναι εκτός με πρόβλημα στην κνήμη, ενώ ο Λακόμπ απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.
Χωρίς προβλήματα η Μονακό.

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)

Για την Αρμάνι Μιλάνο εκτός παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου που χειρουργήθηκε στο πόδι, ενώ και ο Πολ Μπιλίγκα θα απουσιάσει με τραυματισμό στο κεφάλι. Ο Μορασκίνι παραμένει τιμωρημένος.
Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός.

Μπαρτσελόνα – Ζάλγκιρις (22:00, Novasports 5)

Για ακόμα μία αγωνιστική ο Νικ Καλάθης δεν θα ενισχύσει την Μπαρτσελόνα, το ίδιο και ο Κόρι Χίγκινς. Εκτός παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άλεξ Αμπρίνες.
Για τη Ζάλγκιρις, ο Ζοφρέ Λοβέρν δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι τέλη Γενάρη λόγω του χειρουργείου που έκανε στον ώμο, ενώ και ο αρχηγός, Παούλιους Γιανκούνας θα μείνει εκτός. Ο Νιλς Γκιφάι βρίσκεται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού ενώ ο Ραμπσταβίτσιους παραμένει στα πιτς με τραυματισμό στο γόνατο.