Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι

Τέσσερις ματς για την EuroLeague περιλαμβάνει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στη EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με στόχο τη νίκη. Οι ερυθρόλευκοι, που θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες και 4 ήττες, την ώρα που η Αρμάνι βρίσκεται δύο θέσεις πάνω, στην τρίτη με 8 νίκες και 3 ήττες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών. Αντίθετα, τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Ιταλούς καθώς εκτός βρίσκεται ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος χειρουργήθηκε στο πόδι, ενώ και ο Πολ Μπιλίγκα θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού στο κεφάλι. Διαθέσιμος για τον κόουτς Μεσίνα θα είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Μονακό και τη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν (Novasports 5)
21:00 Μονακό – Βιλερμπάν
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (Novasports Prime)
22:00 Μπαρτσελόνα – Ζάλγκιρις (Novasports 5)