(Φωτο)-Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η μεγάλη κακία της πρώην του για τη Σαρλίν και η απάντησή του

Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της συζύγου του στο Μονακό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue όπου μίλησε για την απούσα σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίντονίζοντας το πόσο του λείπει ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό σε σχέση με τον νόθο γιο του Αλεξάντερ.

e

Ο Αλβέρτος που έχει βαρεθεί να διαψεύδει διαρκώς δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο του, ερωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του Νικόλ Κοστ, η οποία μίλησε άσχημα για τη Σαρλίν.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε ότι είναι “έξαλλος” με τα σχόλια που έκανε η πρώην του για Πριγκίπισσα Σαρλίν και ήταν κάτι που δεν περίμενε από εκείνη. Η πρώην αεροσυνοδός, Νικόλ, η οποία είναι μητέρα του μεγαλύτερου γιου του Αλβέρτου εκτός γάμου, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν είχε κάνει παρέμβαση στη ζωή του γιου της όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2010. Ουσιαστικά, δήλωσε ότι η Σαρλίν του άλλαξε δωμάτιο και γενικά θέλησε να τον βάλει στο περιθώριο.

Ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, απάντησε στο Point De Vue, εξηγώντας πως δεν περίμενε ποτέ από τη Νικόλ να κάνει τέτοια σχόλια για τη σύζυγό του:

“Μόλις με είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάτι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν απλώς μια φωτογραφία γενεθλίων. Αλλά αυτό ήταν ακατάλληλο, ήμουν έξαλλος όταν το ανακάλυψα”.

Ποια είναι η πρώην του Αλβέρτου και ο γιος τους

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν φήμες ότι με τη Σαρλίν να έχει “κολλήσει” στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος είχε επιτρέψει στη Νικόλ Κόστε, μια παλιά αγαπημένη του με την οποία έχει παιδί εκτός γάμου.

 

Ο Alexandre Coste είναι το ένα από τα δύο παιδιά που έχει αναγνωρίσει ο Αλβέρτος από σχέσεις εκτός γάμου.

 

 

Αν και το παιδί είχε γεννηθεί πριν η Σαρλίν μπει στη ζωή του Αλβέρτου, η μητέρα του ισχυρίζεται ότι ήθελε να τον απομακρύνει από κοντά του και από κοντά της όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια…

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η μεγάλη κακία της πρώην του για τη Σαρλίν και η απάντησή του

Επιστρέφει στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αλβέρτος δήλωσε ότι η Σαρλίν του λείπει πολύ και η επιστροφή της στο Μονακό είναι θέμα ημερών, μετά τη μακρά περίοδο ανάρρωσής της στη Νότια Αφρική, μετά από λοίμωξη αυτιού-μύτης-λαιμού (ENT) που χρειάστηκε μια σειρά επεμβάσεων.

princess charlene

“Είναι πολύ καλύτερα. H τελευταία επέμβαση που αφορούσε το ρινικό διάφραγμα πήγε πολύ καλά”, δήλωσε στη συνέντευξη, και ανακοίνωσε ότι επιστρέφει σύντομα:

“Μπορούμε να οραματιστούμε την επιστροφή της Σαρλίν πολύ σύντομα. Και μπορώ να σας πω ότι θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν από την εθνική εορτή (στις 19 Νοεμβρίου). Δεν μπορώ να σας δώσω την ακριβή ημερομηνία, αλλά εγώ υπόσχομαι ότι θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα”, πρόσθεσε ο Αλβέρτος.

princess charleneEPA

Επιπλέον, σε δήλωσή του στο περιοδικό PEOPLE, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι ελπίζει να μπορέσει να ταξιδέψει με τη Σαρλίν στο Ντουμπάι ως μέρος μιας προγραμματισμένης βασιλικής επίσκεψης στην World Expo του Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου, όμως τόνισε ότι: “Θα πάρουμε αυτή την απόφαση την τελευταία στιγμή”.

Αν όσα είπε ο Αλβέρτος επαληθεφτούν, θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για τον ηγεμόνα των Μονεγάσκων, που ζει χωριστά από τη σύζυγό του εδώ και αρκετούς μήνες, έχοντας βρεθεί στη δύσκολη θέση να διαψεύδει διαρκώς τα αρνητικά δημοσιεύματα.

Φυσικά αυτή θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη και για τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, τα οποία συνόδευσαν τον πατέρα τους στη σύνοδο για το κλίμα στη Γλασκώβη.

MONACO ROYALSΟ πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα σε πάρκο αναψυχής στη Γερμανία

“Είναι προφανές ότι τους λείπει η μαμά τους. Και εμένα μου λείπει”, είπε ο Αλβέρτος του Μονακό, επιχειρώντας να “φιμώσει” σε όσα λένε οι κακές γλώσσες για τη σχέση του με τη Σαρλίν.

princess charleneΠρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Σαρλίν

Τα δημοσιεύματα για τον γάμο τους

Για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό το διάστημα για τον γάμο τους είπε:

“Αυτά τα δημοσιεύματα ήταν εξαιρετικά ανησυχητικά και μας πλήγωσαν. Τη σύζυγό μου, εμένα και το Μονακό”, είπε Point of View.

Οι ίδιοι επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το πρόβλημα της υγείας της πρώην επαγγελματία κολυμβήτριας, είναι επειδή η ίδια ήθελε να το κρατήσει για τον εαυτό της: “Η γυναίκα μου δεν ήθελε να μιλήσει για τα προβλήματα υγείας της αμέσως. Είναι ένα προσωπικό γεγονός, επιλέξαμε να μην μιλήσουμε πολύ για αυτό το θέμα. Όπως πολλά πράγματα στη ζωή, είναι θέμα ισορροπίας και επιλογών”, υπογράμμισε ο πατέρας των διδύμων Ζακ και Γκαμπριέλα.

Σε αυτή τη δοκιμασία, ο Αλβέρτος του Μονακό βασίστηκε στην πολύτιμη υποστήριξη της οικογένειάς του: “Η παρουσία όλης της οικογένειας ήταν για τα παιδιά μου και εμένα μια μεγάλη ενθάρρυνση και μια εξαιρετική υποστήριξη”, πρόσθεσε.

Αν πιστέψουμε τις νέες δηλώσεις του Αλβέρτου, η πριγκιπική οικογένεια των Μονεγάσκων θα επανενωθεί πολύ σύντομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η μεγάλη κακία της πρώην του για τη Σαρλίν και η απάντησή του - εικόνα 6