ΑΧΑΪΑ: «Σκαρφαλώνει» ο αριθμός νοσηλευευόμενων στα Νοσοκομεία της Πάτρας – Οι εμβολιασμοί αι τα αποτελέσματα των ράπιντ τεστ

Από  τα κρούσματα στην Αχαΐα  τα περισσότερα είναι στην Πάτρα και οι  νοσηλευόμενοι στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας έφτασαν τους 86.
Στον «Αγιο Ανδρέα»  αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι στις Κλινικές Κορονοϊού, φτάνοντας τους 37 και έναν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.
Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 33 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού, δύο παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και 13 ενήλικες στη ΜΕΘ.

Η  κινητή μονάδα εμβολιασμού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που καθημερινά επισκέπτεται απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές έχουν  καλό αποτέλεσμα και θα πάει σε κάθε άκρο  ώστε να δώσει τη δυνατότητα εμβολιασμού σε κάθε πολίτη.

Χθες πραγματοποιήθηκαν στο Επιμελητήριο 444 ράπιντ τεστ από τα οποία τα 18 ήταν θετικά. Στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα έγιναν 54 τεστ από τα οποία τα τρία ήταν θετικά, στο Αίγιο 49 με δύο θετικά και στα Καλάβρυτα 77 με δύο θετικά.
Σήμερα προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (8:30 με 20:30), στην πλατεία Αγίας Σοφίας (09:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (09:00 με 15:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (09:00 με 16:00) και για το ευρύ κοινό.