Η Αλ Σαντ είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα για τον Τσάβι

Η πρωταθλήτρια Κατάρ καλωσόρισε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, αλλά ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να αφήσει τον Τσάβι να αποχωρήσει…

Αν και η επίσημη συνάντηση των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει αργά το βράδυ, η Αλ Σαντ φρόντισε να… γεμίσει με άγχος τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα που ήλπιζαν ότι η υπόθεση της επιστροφής του Τσάβι Ερνάντεθ θα ήταν… παιχνιδάκι.

Την ώρα που στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την παρουσία των Ραφαέλ Γιούστε (αντιπρόεδρος), Ματέου Αλεμάνι (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος) στο «Thani Bin Jassim Stadium», ο Τουρκί Αλ Αλί, διευθύνων σύμβουλος της κορυφαίας ομάδας του Κατάρ, πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό της Αλ Σαντ στο twitter:

«Καλωσορίζουμε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, το εκτιμούμε και το σεβόμαστε. Όμως η θέση του συλλόγου μας είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κρατήσουμε τον κόουτς Τσάβι μαζί μας και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει σε αυτήν την ευαίσθηση στιγμή της σεζόν».

Στην Ισπανία θεωρούν όμως ότι η Αλ Σαντ απλά προσπαθει να καθυστερήσει την όλη υπόθεση καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σεϊχης Μοχάμεντ Μπιν Αλ Τάνι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να συνομιλήσει με κανέναν άλλον πλην του προέδρου της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα.