Ποδαρικό… με το αριστερό για την Παναχαϊκή

Του Περικλή Παπαρίζου

Για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-1 από τον Αχέροντα Καναλακίου, στο «Καναλάκι». Σκόρερ του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους ήταν στο 14’ ο Γεωργίου, στο 41’ ο Βέρμπης ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Θεοδωράκης. Για την Παναχαϊκή είχε ισοφαρίσει νωρίτερα ο Χαντί στο 34’ με πέναλντι.
Η Παναχαϊκή παρότι σε γενικές γραμμές έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να χαμογελάσει στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, και αυτό δυσκόλεψε τους «κοκκινόμαυρους», με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται όλα τα λάθη της άμυνας της Παναχαϊκής και να τα μετουσιώνουν σε γκολ. Μάλιστα παρότι οι παίκτες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ισοφάρισαν στο 34’ από το σημείο του πέναλτι με τον Χαντί, δεν κατάφεραν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και το πλήρωσαν. Τώρα η Παναχαϊκή αφήνει πίσω της αυτή την ήττα και κοιτάει μπροστά, καθώς την Τετάρτη έρχεται το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αχέρων Καναλακίου (Β. Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππιάς, Παπανίκου, Ζδράβος , Τσούτσης (66’ Κωσταμένας), Πότσης, Γεωργίου (73’ Βασιλειάδης), Βέρμπης (73’ Μπαλαούρας) , Κυριακής (59’ Νταντίδης).

Παναχαϊκή (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης (83’ Κατσής), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος (46’ Παπαχρονόπουλος), Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (83’ Στεργίδης), Χαντί, Κυβελίδης (62’ Καρακλάιτς).