Παπανικολάου – « Παραμένω στις επάλξεις, συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο»

Τον Βαγγέλη Λιόλιο συνεχάρη ο Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός Δ.Σ., σε δηλώσεις του για τις χθεσινές εκλογές της ΕΟΚ.

Τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο συνεχάρη ο Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Κι αυτό γιατί εμπιστεύεται τον Λιόλιο να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγελος Παπανικολάου δεν εκλέχθηκε στο καινούργιο Διοικητικό της ΕΟΚ. Κι αυτό γιατί συγκέντρωσε μόλις 90 ψήφους, δηλαδή ποσοστό κάτω από το 25%. Ο Βαγγέλης Λιόλιος από τη μεριά του, συγκέντρωσε 335 ψήφους, ενώ η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα 185.

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στις…επάλξεις και δεν θα αφήσει το μπάσκετ. Θα εξακολουθήσει, δηλαδή, να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις, για το καλό του αθλήματος που αγαπά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Παπανικολάου

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι με το πλάνο και τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχει, θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παραγόντων.

Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. Τόσο στα νέα μέλη του ΔΣ όσο και σε όλους όσοι θέλησαν να αναμιχθούν ενεργά, καταθέτοντας υποψηφιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ, παραμένω στις «επάλξεις». Με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι αυτής της προσπάθειας. Όπως άλλωστε έχω πει, κανείς δεν περισσεύει στην αλλαγή σελίδας στην ΕΟΚ».