(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: “Ναι” από τους παιδιάτρους στον εμβολιασμό των παιδιών από 12 και άνω – Ο Γαβρίλης Δημητρίου στον ΣΚΑΙ 89,4

Χωρίς επιφυλάξεις τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών από 12 ετών, ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Νεογνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, της Μονάδας Νεογνών και της ΜΕΘ Παίδων, Γαβριήλ Δημητρίου μιλώντας στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή.

Για την τεκμηρίωση της αταλάντευτης θέσεώς του προτάσσει αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι από το τέλος Ιουνίου του 2021 έως σήμερα νοσηλεύτηκαν 40 παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ από τις 27 Οκτωβρίου του 2020 έως τον φετινό Ιούνιο νοσηλεύτηκαν συνολικά 125 παιδιά.
«Είναι προφανές πως αφού σε διάστημα μόλις δύο μηνών (τέλος Ιουνίου με αρχές Σεπτεμβρίου 2021) ο αριθμός των νοσηλειών φτάνει τις 40 και αποτελεί το ένα τρίτο ενός 9μηνου διαστήματος, η διείσδυση του κορωνοϊού στις παιδικές ηλικίες είναι δεδομένη και βαίνει εμφανώς αυξανόμενη. Πλήττει δε από βρέφη έως παιδιά 15 ετών που εμπίπτουν στην νοσηλεία της Παιδιατρικής».

Ακούστε το ηχητικό: