Αιτωλοακαρνανία: 55χρονος τραυμάτισε με καραμπίνα ένα ανήλικο που έπαιζε

Νέο περιστατικό με καραμπίνα, σε παιδιά που έπαιζαν αυτή τη φορά στην Αιτωλοακαρνανία. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Ανδρέα μετά τον τραυματισμό ενός ανηλίκου από τα σκάγια ενός 55χρονου, ο οποίος ενοχλήθηκε από τις φωνές μιας παρέας παιδιών που έπαιζαν, πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη στα χέρια του το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε για να τα εκφοβίσει και να τα αναγκάσει να φύγουν.

Τα σκάγια βρήκαν στην πλάτη το ένα παιδί και αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν στο σημείο για να το βοηθήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα ένα ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, προκειμένου οι γιατροί να του αφαιρέσουν τα σκάγια.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 55χρονο δράστη, κατάσχεσαν το όπλο του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στον Πύργο, όπου ένας ηλικιωμένος άρπαξε την καραμπίνα του για να εκφοβίσει τα παιδιά που έπαιζαν έξω από το σπίτι του.