(Βίντεο)-Φάρμα τελικός: Αγρότης της χρονιάς ο Κώστας Γκρέκας

Το ήθελε πολύ! «Έχω δύο τσέπες, η μία για την επιταγή και η άλλη για το κλειδί του αυτοκινήτου». Αυτή ήταν η δήλωση του Κώστα Γκρέκα για το έπαθλο της «Φάρμας», ένα έπαθλο που η σύζυγός του του είχε πει πώς «θα το κέρδιζε αν το ήθελε πολύ». Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας δεν μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού κατάφερε όμως να κερδίσει τους τρεις αντιπάλους του στον τελικό της «Φάρμας», που είχε τέσσερα δύσκολα στάδια. Ο 44χρονος Κώστας Γκρέκας κέρδισε ένα αυτοκίνητο και 50.000 ευρώ μετρητά και γιόρτασε με όλους τους συμπαίκτες του τη νίκη, λίγο πριν σβήσουν τα φώτα της άδειας πλέον «Φάρμας» που κάποτε έσφιζε από ζωή!

Στον τελικό της Φάρμας έφτασαν ο ηλεκτρολόγος Βασίλης Θεοδωρόπουλος (Μπίλι), η αεροσυνοδός και εκπαιδευόμενη πιλότος Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο ιδιοκτήτης Beach Bar Κωνσταντίνος Μακρής (ή αλλιώς Ντούπης) και το πρώην μοντέλο Κώστας Γκρέκας. Οι παλιοί παίκτες παρακολούθησαν τον τελικό με φωνές και χειροκροτήματα και τα spoiler για τον νικητή βγήκαν αληθινά! Ο Ντούπης έφερε μαζί του και ένα ταγάρι να βάλει τα χρήματα από το έπαθλο, που όμως δεν πήρε ποτέ! «’Ηρθα στη Φάρμα γιατί έπρεπε και το κέρδισα γιατί έπρεπε να το κερδίσω» είπε Κώστας Γκρέκας.

Τζώρτζογλου για Κώστα Γκρέκα: Είναι το «πλατάνι» της Φάρμας

Νωρίτερα Θανάσης Πάτρας και Στράτος Τζώρτζογλου μιλούσαν για τον Γκρέκα τον οποίο αποκαλούσαν «πλατάνι» της Φάρμας. «Αν βρεθεί σε καλή μέρα θα το πάρει. Αλλά το πλατάνι για να ξυπνήσει, να πει αγωνίζομαι τώρα, θέλει βάρεμα κάτω». Ο Κώστας Γκρέκας που κέρδισε παρά τρίχα της Κάτια Δέδε για να φτάσει στον τελικό, δήλωσε πριν κατέβει στον αχυρώνα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα στη Φάρμα. Ήθελα να φτάσω στον τελικό και να μη φύγω πιο νωρίς, αυτό έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Ο Ντούπης από την άλλη πλευρά – που ήταν και φαβορί για τη νίκη – πήρε μερικές συμβουλές για τα αισθηματικά του από τον Ιατρόπουλο σχετικά με την Κυριακή Κατσογρεσάκη. «Το θέμα είναι να είμαστε με ανθρώπους που είναι καψούρηδες μαζί μας και δεν μας κουράζουν. Τρέχεις όλη την ώρα» είπε ο Ιατρόπουλος με τον Ντούπη να δηλώνει στην κάμερα: «Έκανα στροφή 360 μοίρες, ήρθα στα ίσια μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω ετοιμάσει και το ταγάρι να μπούνε μέσα τα ψιλά». Ο Μπίλι είπε ότι είναι γεμάτος εμπειρίες και η  Κατσογρεσάκη ανέφερε ότι της αξίζει να βρίσκεται στον τελικό γιατί αγωνίστηκε, πείνασε και δούλεψε πάρα πολύ στη Φάρμα όλο αυτό το διάστημα.

Κώστας Γκρέκας: Ποιος είναι ο νικητής της Φάρμας

Το «πλατάνι» της Φάρμας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, «τον ανακάλυψαν» άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες. Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά.

Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο». Το 2005 έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην αισθηματική σειρά του Alpha «Πες μου ναι» και τρία χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο «L.A.P.D.», στο «Singles 3» και στο «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

. Αυτή την περίοδο διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα. Στον τόπο κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας. Αγαπά το ποδόσφαιρο, ενώ προ διετίας είχε δώσει τα χέρια και με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεφέλη Καλλιθήρου, όπου και έπαιζε σε θέση αμυντικού χαφ.

Παντρέυτηκε τη γνωστή στιλίστρια Έλενα Βαζούρα, το 2012. Το ζευγάρι μετακόμισε στην Αμερική, έμεινε εκεί τρία χρόνια κι επέστρεψε στην Ελλάδα το 2015. Ο νικητής της Φάρμας είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», ο Κώστας Γκρέκας πίστευε από την αρχή ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του, αλλά τελικά άντεξε και έφυγε με το το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Κώστας Γκρέκας: «Θα μπω στη Φάρμα και θα τα διορθώσω όλα»

Ο Κώστας Γκρέκας είχε εμφανιστεί μέσω Skype, στην εκπομπή «Πρωινό» λίγο πριν μπει στο παιχνίδι. «Μπαίνω σε 2 – 3 μέρες» και «θα τα διορθώσω όλα μέσα στο παιχνίδι». Το μοντέλο και ηθοποιός είχε αναφέρει και τα πρόσωπα με τα οποία θεωρούσε ότι θα κάνει περισσότερο παρέα μέσα στο ριάλιτι. «Πιστεύω ότι θα κάνω παρέα με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Θανάση Πάτρα. Θεωρώ ότι θα δέσουμε» είχε πει τότε. Μάλιστα είχε πει ότι γνωρίζει την Κάτια Δέδε από τις πασαρέλες, και τελικά έφτασε στη μονομαχία του ημιτελικού να αγωνιστεί εναντίον της και να τη νικήσει στη Φάρμα.