(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Τρεις στην «κούρσα» διαδοχής του Χρ. Νικολάου – Οι ενδιαφερόμενοι και η «σφήνα» Ασκούνη πέραν των άλλων

Ετοιμη για εκκίνηση η κούρσα της διαδοχής του Χρήστου Νικολάου στη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Στο βατήρα της εκκίνησης θα βρεθούν, με τα τωρινά δεδομένα, 3 πρόσωπα.
-Ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Λιάκος,
-ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Ορδίτης
-και ο επιχειρηματίας Νίκος Ασκούνης
Μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να προστεθεί και 4ος, ο Σωτήρης Μαυρόγιαννης, που το σκέφτεται ακόμα, αλλά παίζει κι άλλο ενδεχόμενο. Να αποχωρήσουν κάποιοι από την κούρσα!
Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει τετ-α-τετ μεταξύ των τριών δελφίνων, αφενός για να συζητήσουν πώς θα γίνει η κούρσα και αφετέρου το πώς θα διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο η ενότητα της παράταξης. Δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί παντελώς το ενδεχόμενο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμφωνήσουν σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα στηριχθεί απ’ όλους.
Χθες το πρωί αντάμωσαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κ. Αχαγιάς οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης (συν τον κ. Ασκούνη, που επισημοποίησε το ενδιαφέρον να ηγηθεί της παράταξης), αλλά και όσοι είχαν βάλει υποψηφιότητα και δεν εξελέγησαν. Ο Χρήστος Νικολάου ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του, κρατώντας τη δέσμευσή του για κάθοδο μόνο σε 2 αναμετρήσεις και υποσχόμενος πως θα κάνει ό,τι καλύτερο για την ενότητα της παράταξης.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει συνάντηση στην οποία θα μετέχουν όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης στο δήμο, για να καταθέσουν κι αυτοί τις εκτιμήσεις τους.