(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Γιατί έκλεισε η καρδιοχειρουργική κλινική – Ο Δημήτρης Κωστακιώτης στον ΣΚΑΙ 89,4

Στον ΣΚΑΙ 89,4 μίλησε ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης εξηγώντας γιατί έκλεισε η καρδιοχειρουργική κλινική που εγκαινίαστηκε πριν ένα μήνα αφού μετέφεραν το προσωπικό της σε κλινικές COVID.

Ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Δημήτρης Κωστακιώτης δήλωσαν ότι «άνοιξαν την καρδιοχειρουργική για να χειρουργήσουν ένα περιστατικό και μετά βάλανε λουκέτο. Και πήραν όλες τις νοσηλεύτριες από εκεί και τις πήγαν σε άλλα τμήματα…».

Το όλο θέμα έχει να κάνει με την διαμόρφωση ειδικών χώρων του νοσηλευτικού ιδρύματος σε κλινικές covid, αφαιρώντας κλίνες από τις υπόλοιπες κλινικές και βάζοντας στο περιθώριο τα άλλα περιστατικά ασθενειών που δεν έχουν να κάνουν με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όλες οι χειρουργικές του νοσηλευτικού ιδρύματος, έχουν γεμίσει από covid και γίνονται πλέον μόνο τα επείγοντα χειρουργεία.

Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν στην αναμονή. Ακόμα και η καρδιοχειρουργική κλινική από την οποία έχουν πάρει σχεδόν όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και το έχουν μεταφέρει σε κλινικές covid.

Ακούστε το ηχητικό: