Δημήτρης Λιγνάδης: Ζητά προθεσμία από την Εισαγγελία – Καταγγελία και από Αιγύπτιο για βιασμό στην ηλικία των 17

Η μαρτυρία ενός Αιγύπτιου άνδρα, ο οποίος ζει χρόνια στην Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να λέει πως βιάστηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 17 ετών ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, βρίσκεται στον φάκελο της υπόθεσης που απασχολεί πολιτική και ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.

 

Όπως αναφέρεται, ο σκηνοθέτης ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να περιγράφει: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Επιπρόσθετα σε άλλη σημαντική μαρτυρία μουσικοσυνθέτη, αναφέρεται κατά πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με ανήλικα σε σχολείο όπου δίδασκε.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα για προθεσμία

 

Μετά από τέσσερις ημέρες παραμονής του στο κελί του στην ΓΑΔΑ ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια για ζητήσει τη νέα προθεσμία, όπως δικαιούται από το νόμο, η οποία είτε θα είναι για αύριο Πέμπτη ή ακόμη και για μεθαύριο Παρασκευή. Τον Δημήτρη Λιγνάδη συνόδευε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

 

Και ενώ ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου περνούσε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο αναμένεται να βρεθούν σήμερα και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου που έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη ως βιαστή.