ΠΑΤΡΑ: Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί για την απεργία και την αποχή – Ζητούν ακύρωση της αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί σχολικές μονάδες


Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων που οργάνωσε ο σύλλογός μας για τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής Αξιολόγησης των Σχολικών Μονάδων. Πάνω από 1.000 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το οποίο διαμορφώνεται σε συντριπτικό βαθμό υπέρ της Απεργίας – Αποχής στις μαζικότερες ως τώρα ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα .Στις δύο τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν από το ΔΣ της ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Θανάσης Κικινής (ΔΑΚΕ) , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τρούλης (Αυτ.Δίκτυο ) , ο Σπύρος Μαρίνης (ΑΣΕ) και η Βενετοπούλου Γιώτα (ΔΑΚΕ) οι οποίοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν στα ερωτήματα που έθεταν οι συνάδελφοι . Ακόμη τις τηλεδιασκέψεις τίμησαν με την παρουσία τους από το σύλλογο της Αιγιάλειας η Πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη και ο Αντιπρόεδρος Μεσάζος Κώστας οι οποίοι μετέφεραν κι αυτοί το κλίμα εναντίον της Αξιολόγησης.
Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε καθημερινή ενημέρωση με τα μέλη μας και θα δίνει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα προκύπτει σε κάθε συνάδελφο που θα επικοινωνεί μαζί μας. Σας επισυνάπτουμε εκ νέου της δήλωση συμμετοχής στην Απεργία –Αποχή καθώς και όλα τα βήματα για τη διαδικασία .
Συνάδελφοι ο αγώνας για την ακύρωση στην πράξη της αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί τις σχολικές μονάδες ,μόλις ξεκίνησε . Ήδη σε όσα σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί οι ειδικές συνεδριάσεις τα ποσοστά υπέρ της Απεργίας – Αποχής είναι καθολικά. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και θα είναι ξανά νικηφόρος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
ΠΑΤΡΑΣ