Λαμία: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξέρχεται από τις φυλακές Κορυδαλλού, με διήμερη άδεια , Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας που έχει καταδικαστεί σε 11φορές ισόβια κάθειρξη για τη δράση του στη τρομοκρατική οργάνωση «17Ν», έλαβε για δεύτερη φορά 48ωρη άδεια, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
advertisement

Επιπλοκές στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου

Στο Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τις Φυλακές Δομοκού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν», έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου για την μεταγωγή του στις Φυλακές Δομοκού.

Όπως έχει αναρτηθεί σε πολλά μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο 62χρονος σήμερα Κουφοντίνας, είναι αρκετά καταβεβλημένος και η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της απεργίας πείνας.

Φαίνεται ότι αξιολογήθηκε η διακομιδή του στο γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο το ρεπορτάζ του LamiaReport αναφέρει ότι υπήρξε εισαγγελική εντολή, επειδή ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε παροχή βοήθειας εωσότου εισακουστεί το αίτημά του για μεταγωγή στον Κορυδαλλό.

Η μεταφορά του στο ΓΝ Λαμίας έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με την παρουσία πολλών αστυνομικών της ΔΑ Φθιώτιδας.