Η τραγουδίστρια Μαντώ αρνήθηκε να παρουσιαστεί σε εκπομπή γιατί δεν την πλήρωσαν

advertisement

Αιτιολόγησε την απόφαση αυτή κάνοντας λόγο για την πρόσφατη ανακοίνωση του σωματείου των Ελλήνων τραγουδιστών

Με μια ανάρτησή της στα προσωπικά της social media, η Μαντώ έκανε γνωστό ότι αρνήθηκε να λάβει μέρος σε γνωστή εκπομπή επειδή δεν δέχθηκαν να την πληρώσουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια αιτιολόγησε την απόφαση αυτή κάνοντας λόγο για την ανακοίνωση του σωματείου των Ελλήνων τραγουδιστών που θέλει τους καλλιτέχνες να αμείβονται, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, όταν συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές.

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμέτοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συνάδελφους!

Όχι λοιπόν ,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή» έγραψε η τραγουδίστρια.

Be the first to comment on "Η τραγουδίστρια Μαντώ αρνήθηκε να παρουσιαστεί σε εκπομπή γιατί δεν την πλήρωσαν"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.