ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Με το «καλημέρα» κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή της Ακράτας – Τί αναφέρει η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου

advertisement

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε μαθητή του 1ου δημοτικού σχολείου Ακράτας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αχαϊας αποφάσισε να κλείσει για λίγες μέρες το τμήμα στο οποίο φοιτά ο μαθητής. Η τάξη θα επαναλειτουργήσει δια ζώσης στις 27 Ιανουαρίου.

Το κρούσμα σχετίζεται με το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, ενώ στο σχολείο πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

 

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι μαθητής του σχολείου μας πιστοποιήθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Με εντολή του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Σταυρογιαννόπουλου και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Προϊσταμένης Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κας Συμεωνίδου, αναστέλεται η λειτουργία της Δ΄ τάξης από σήμερα έως στις 27/1/2021.
Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας των μαθητών μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ: σχολαστική καθαριότητα από 2 καθαρίστριες, τήρηση αποστάσεων, μάσκες, απολυμαντικό, θερμομέτρηση κ.ά. Το σχολείο, σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Αιγιάλειας πραγματοποίησε απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους.
Δεν ξεχνάμε ότι βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πανδημία και δυστυχώς, ο κορωνοιός χτύπησε και τη δική μας πόρτα την α΄ ημέρα κιόλας που ανοίξαμε το σχολειό μας.
Παρακαλώ, να σεβαστούμε όλοι μας πρώτα τους νοσούντες, στη συνέχεια τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους, καθώς και το διδακτικό προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τα παιδιά, αγωνιά και ανησυχεί όσο ανησυχούν και οι γονείς των παιδιών.
Το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, τους υπηρεσιακούς φορείς εκπαίδευσης και υγείας, τους γιατρούς του Κ.Υ. Ακράτας τηρεί το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο κι όλα τα μέτρα για να είναι ο μαθητόκοσμος ασφαλής και προστατευμένος.
Η Διευθύντρια

Be the first to comment on "ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Με το «καλημέρα» κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή της Ακράτας – Τί αναφέρει η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.