(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδ. Ξανθός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Του έγινε πλήρης ενημέρωση

advertisement

Στις 13/1/2021 ο βουλευτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ανδρέας Ξανθός, επισκέφτηκε το νοσοκ. Άγιος Ανδρέας συνοδευόμενος από τους Τάκη Γεωργακόπουλο, Δημ.Κωστακιώτη, Γιάννη Αναγνωστόπουλο και Γρ.Μαρκέτο.
Ξεκίνησε από το κέντρο αντι covid εμβολιασμού όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση και συνέχισε στις αποθήκες υγειονομικού υλικού και μετά στον αξονικό τομογράφο. Στη συνέχεια μίλησε με πολλούς εργαζόμενους και διευθυντές κλινικών, ενώ συνέχισε την ενημέρωσή του από το σωματείο εργαζομένων. Με την ευκαιρία συνομίλησε με τον πρόεδρο και την γραμματέα των εργαζομένων του Καραμανδανείου Νοσ. Παίδων.
Τέλος επισκέφτηκε τα γραφεία της Διοίκησης όπου έγινε πλήρης ενημέρωση από τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή κλείνοντας ένα ιδιαίτερα παραγωγικό δίωρο.

Be the first to comment on "(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδ. Ξανθός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Του έγινε πλήρης ενημέρωση"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.