“Συμφιλίωση” Βίσση-Βανδή: Η Έλλη Κοκκίνου απάντησε για τη Γαρμπή

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά και τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς ήταν η συνύπαρξη της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US, λίγο πριν την εκπνοή του 2020.

Το ιστορικό τους ντουέτο στον τελικό του μουσικοχορευτικού show το Σάββατο (26/12) έβαλε “φωτιά” στα social media και έφερε κοντά τους φαν των δύο τραγουδιστριών, που για χρόνια φημολογείτο που είχαν κόντρα μεταξύ τους.

Η διάσημη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου δεν έμεινε εκτός από το μεγάλο χαμο που έχει δημιουργηθεί στα social media έπειτα από το κορυφαίο σόου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δεχτηκε χιουμοριστικό μήνυμα από έναν follower σχετικά με τη δική της φημολογούμενη κόντρα με την Καίτη Γαρμπή, το οποίο δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει.

ο διαδικτυακός της φίλος έγραψε για την κόντρα που είχε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 η Ελλη Κοκκίνου με την Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τον Διονύση Σχοινά και τη σχέση που είχαν πριν παντρευτεί ο τραγουδιστής την Καίτη Γαρμπή.

«Το επόμενο challenge του Κοκλώνη», έγραψε ο follower της Ελλης Κοκκίνου, βάζοντας από κάτω τη φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, της ίδιας και της Καίτης Γαρμπή!