Παρέμβαση Μαρλαφέκα σε Άδωνι Γεωργιάδη – Παράταση στον Αναπτυξιακό μέχρι τέλος του χρόνου

advertisement

Παράταση μέχρι το τέλος του 2020 για τη λήξη των προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Ειδικότερα, επισημαίνει πως είναι αναγκαία η παράταση της τρέχουσας πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο καθώς «την ίδια περίοδο είναι σε εξέλιξη υποβολές για άλλα προγράμματα, σε πολλές Περιφέρειες όπως π.χ. πρόγραμμα για την μεταποίηση στην Δυτική Ελλάδα. Και παράλληλα είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19 στο οποίο θα κάνουν αιτήσεις πλήθος επιχειρήσεων. Από τον Ιούλιο 2020, που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη πρόσκληση, λόγω κυρίως του καλοκαιριού, αλλά και των προβλημάτων που έχουν παρουσιασθεί στην αγορά από την υγειονομική κρίση, έχει προκληθεί ένας σημαντικός συνωστισμός από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για υποβολή επενδυτικών προγραμμάτων στον αναπτυξιακό νόμο, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ολοκλήρωσης της προετοιμασίας και υποβολής των προτάσεών τους. Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε να εξετάσετε αίτημα του φορέα μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων έως την 31/12/2020».

Be the first to comment on "Παρέμβαση Μαρλαφέκα σε Άδωνι Γεωργιάδη – Παράταση στον Αναπτυξιακό μέχρι τέλος του χρόνου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.