ΠΑΤΡΑ: Η «Μέριμνα» για την αξιολόγηση αιτήσεων για προσλήψεις προσωπικού – Καταγγελία ψευδής και ανυπόστατη

Σε σχόλιο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες σε τοπική εφημερίδα και αφορούσε την αξιολόγηση των αιτήσεων για προσλήψεις προσωπικού στη Μέριμνα, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι είναι απορίας άξιο να δημοσιεύεται αυτό το κείμενο. Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση και δικαιολογημένη αγανάκτηση το γεγονός ότι προβάλλονται ψευδή ισχυρισμοί και καταγγελίες ως πραγματικά γεγονότα, χωρίς ο σχολιογράφος να διασταυρώσει ως όφειλε τη βασιμότητα των καταγγελιών.
Η καταγγελία αυτή είναι ψευδής, ανυπόστατη και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
Η επιτροπή αξιολόγησης με αξιοκρατικά κριτήρια και με διαφανείς διαδικασίες αξιολόγησε και κατέταξε όλες τις αιτήσεις. Αυτές οι προτάσεις κατατέθηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο να αποφασίσει για τις προσλήψεις και το οποίο αποφάσισε ομόφωνα και κατέταξε τους εργαζόμενους.
Για πρώτη φορά η διαδικασία των προσλήψεων έγινε αντικειμενικά, με πλήρη και με διαφάνεια, φαίνεται ότι αυτό κάποιους ενοχλεί μέσα κι έξω από το ίδρυμα διότι δεν θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την διαδικασία για ίδιο όφελος.
Όσο για τους ρυπανογράφους και τους πολιτικούς τους προστάτες αξίζουν μόνο την περιφρόνησή μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ