Άμεση αγορά θερμομετρητών ανέπαφης μέτρησης

Λόγω των ανησυχητικών εξελίξεων με την εξάπλωση του COVID – 19 και τις δυσμενείς συνθήκες τις οποίες βιώνει η χώρα μας τόσο με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αλλά δυστυχώς και των θανάτων που επιβεβαιώνονται καθημερινά ,κρίνουμε σκόπιμο -έως αναγκαίο – να προχωρήσει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην άμεση αγορά θερμομετρητών ανέπαφης μέτρησης για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.
Η ιδιαιτερότητα του Δήμου μάς επιβάλλει την υιοθέτηση δραστικών μέτρων που θα εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας και σαφώς των μαθητών μας. Άλλωστε, το κόστος είναι πολύ μικρό μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχουμε.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρόληψης προς αποφυγή εκδήλωσης κρουσμάτων σε ευάλωτες περιοχές ,όπως τα Σαγαίικα και την Κ. Αχαΐα αλλά και φαινομένων κακής ψυχολογίας και φόβου των μαθητών μας είναι υποχρέωσή μας στα Δημοτικά Σχολεία Σαγαιίκων και Κ. Αχαΐας (ιδιαίτερα στις μικρές τάξεις) να τοποθετηθούν Πλεξιγκλάς διαχωριστικά , κίνηση στην οποία έχουν προβεί και άλλοι Δήμοι της Ελλάδας, (Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμος Θεσσαλονίκης) ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού και εκμηδενίζοντας το φόβο τόσο των μαθητών όσο και των οικογενειών τους.

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΠΙΚΕΦ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»