(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Οδηγούσε, έχασε τις αισθήσεις και τελικά τη ζωή της – Πρωτοφανές τροχαίο για 50χρονη που κηδεύτηκε

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο τροχαίο δυστύχημα  αυτό  που συνέβη προχθές το βράδυ στο Ακταίο του Ρίου,  με όχημα στο οποίο επέβαινε μία  50χρονη γυναίκας.

‘Οπως αποδείχθηκε έχασε τις αισθήσεις της, ενώ οδηγούσε,  βγήκε ει από το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο , αφού  υπέστη  εγκεφαλική αιμορραγία , στην οποία οφείλεται και ο θάνατός της.
Πρόκειται για την Αγγελική Καλαμπόκα, σύζυγο Διονυσίου Ηλιόπουλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, στην πάροδο Αγίου Διονυσίου,  όταν το Ι.Χ της άτυχης γυναίκας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που την  παρέλαβε, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την αρχή, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών ξεκίνησε προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος και για τον λόγο αυτό, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, όπου και διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί πριν το ατύχημα, εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο και ευθύνεται για την απώλεια της ζωής της.
Η κηδεία της Αγγελικής Καλαμπόκα τελέστηκε σήμερα στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.