ΠΑΤΡΑ: Στο «Χάραμα» η κομπανία «Rebétika and Smyrnéïka from Athens» – Κάθε Τετάρτη

advertisement

Η KOMPANÍA “Rebétika and Smyrnéïka from Athens” μας ταξιδεύει κάθε Τετάρτη στις 10:00μ.μ. στο ΧΑΡΑΜΑ με ήχους από τη Σμύρνη, την παλιά αλλά και την σύγχρονη Ελλάδα!

Η KOMPANÍA είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στο χώρο του ρεμπέτικου και αποτελείται από τους: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Σωτήρη Παπατραγιάννη (τραγούδι, μπαγλαμά), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Τζίμη Γκίνη (ακορντεόν), Γιώργο Παπαδόπουλο (κιθάρα) Μιχάλη Δάρμα (κοντραμπάσο) και Κώστα Σπυράτο (κρουστά). 

Τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιεί συνεχείς περιοδίες, σε δεκάδες πόλεις, χωρών του εξωτερικού, όπως σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Σουηδία, Ισραήλ, Αλβανία, Κύπρο κ.α. Παράλληλα εμφανίζεται σε πολύ σημαντικούς χώρους της Ελλάδας, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Θέατρο Badminton, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και αλλού, σε συνεργασία και με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Λέκκας, Ημισκούμπρια, Αγάθωνας, Νίκος Ζιώγαλας, Ηλίας Καρελλάς κ.α.

Εμφανίζεται επίσης συχνά στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό, καθώς και σε διεθνή μουσικά ντοκιμαντέρ, όπως αυτό που έγινε για την Φιλαρμονική του Βερολίνου, σχετικά με την Αθήνα και τη μουσική της, με ξεναγούς την KOMPANÍA και τον σολίστ Λεωνίδα Καβάκο.

Δισκογραφικά, η KOMPANÍA έχει παρουσιάσει τρία άλμπουμ (“KOMPANÍA Live”, “Roundtrip – Μετ’ επιστροφής” & “Κρίση – Crisis”), ηχογραφημένα σε Ολλανδία και Σουηδία, με εξαιρετικές κριτικές διεθνών περιοδικών, όπως το fRoots, και διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά charts (World Music Charts of Europe – wmce.de).

Τα επόμενα βήματα της KOMPANÍA για το 2020, είναι ένας επερχόμενος 4ος δίσκος καθώς και ένα νέο διεθνές tour.

Με φρέσκο ήχο και ανεβασμένη διάθεση, τα παιδιά με τα μαύρα – κόκκινα, παρουσιάζουν αγαπημένα αλλά και πιο σπάνια ρεμπέτικα και σμυρνέικα, μέσα από το “up tempo” βλέμμα της KOMPANÍA!

Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ.

Κρατήσεις: 2610 671639 / 672444 & 6909198997