Κολασμός προσώπων, που ενσυνείδητα εξαπάτησαν τους γιατρούς Ε.Σ.Υ. της Αχαΐας,

Συζητήθηκε την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, η αίτηση ανακοπής της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α.), κατά του συνδέσμου μας. Στη συζήτηση παρενέβη υπέρ της Ε.Ι.Ν.Α., ως μη όφειλε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, καθότι δεν είμαστε μέλη της συγκεκριμένης ομοσπονδίας.

Κατά την συζήτηση αποδείχτηκε ότι στις δύο προηγούμενες εκλογές της Ε.Ι.Ν.Α., συμμετείχαν, ψήφισαν και εκλέχτηκαν μέλη που ήταν γραμμένοι σε άλλο ομοειδές πρωτοβάθμιο σωματείο. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α, Δ. ΖΙΑΖΙΑΣ και Σ. ΤΖΟΧΑΤΖΗΣ. Το καταστατικό της Ε.Ι.Ν.Α (άρθρο 7), απαγορεύει την εγγραφή, σε μέλη άλλων πρωτοβάθμιων σωματείων. Όλα αυτά συνέβησαν εν αγνοία των απλών μελών της Ε.Ι.Ν.Α. αλλά με πλήρη γνώση του πρώην προέδρου της Τ. ΓΙΑΚΟΥΜΗ και των παρατάξεων ΕΜΕΙΣ, ΔΗΠΑΚ, και ΕΣΙ.

Επιφυλασσόμεθα, ως πρώην μέλη της Ε.Ι.Ν.Α, για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας τον οποίο θα περιλαμβάνει φυσικά, και τον κολασμό προσώπων, που ενσυνείδητα εξαπάτησαν τους γιατρούς Ε.Σ.Υ. της Αχαΐας, επιτρέποντας την συμμετοχή στην Ε.Ι.Ν.Α. προσώπων που δεν ανήκαν σε αυτή.

Για το Δ.Σ.

Σπύρος Μάρκου

Γραμματέας Σ.ΕΙ.Μ.Ε.Α