(Βίντεο)-“Διευκρινίσεις” Παπαδόπουλου: Αναφερόμουν και Παπαγγελόπουλο, Καμμένο, Παππά

Με νεότερη παρέμβασή του το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα είπε χθες για επιχείρηση επηρεασμού υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και σημείωσε πως με αφορμή τις δηλώσεις Γεωργιάδη για την Τουλουπάκη, είπε πως “οι πολιτικοί πρέπει να αποφεύγουμε την ανάμιξη με τα ζητήματα της Δικαιοσύνης”.

“Θέλω, σαν συμπέρασμα, η νέα εποχή για τη χώρα να αξιοποιηθεί από όλους μας με τη διάκριση ρόλων και για τη Δικαιοσύνη και για εμάς τους πολιτικούς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αναφερόταν στη χθεσινή του συνέντευξη μόνο στον υπουργό Ανάπτυξης ή και σε αυτά που έχουν αποκαλυφθεί μέσω των κασετών με τους Παπαγγελόπουλο, Καμμένο, Παππά, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως αναφερόταν και σε αυτούς και συμπλήρωσε, “αλλά κατέληγα στο συμπέρασμα εμείς οι πολιτικοί να σεβαστούμε ότι για τα ζητήματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη, θα αποφασίζουν τα όργανα της Δικαιοσύνης και όχι εμείς”.

 

 

Αναφερόμενος στο “βρώμικο ΄89” ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: “Όλα αυτά τα ζητήματα αφορούν το τι διδάγματα βγάλαμε από το ΄89, γιατί και σε αυτό παρενέβηκα”.