Αιτωλοακαρνανία: Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή και επίθεση σκύλου σε αγόρι

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας  άνδρας, διότι αφαίρεσε από οικία σε περιοχή του Θέρμου, τρεις χάλκινες ψεκαστήρες και (25) τμήματα χαλκοσωλήνων.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, για κλοπή.

Για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη , χθες το βράδυ, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (7,5) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο,
από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το πρωί, στην Παλαιοπαναγιά σκύλος ιδιοκτησίας του επιτέθηκε σε ανήλικο αγόρι και το τραυμάτισε στον ώμο.