ΑΧΑΪΑ: Θρήνος στα Τριπόταμα μετά από τροχαίο δυστύχημα – Κηδεύεται ο 30χρονος Αυγερινός Αντωνόπουλος

Θρήνος στα Τριπόταμα Αχαΐας, για τον θάνατο του 30χρονου Αυγερινού Αντωνόπουλου, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, σε τροχαίο.

Σήμερα στις 11.30 το πρωί θα γίνει η κηδεία του, στα Τριπόταμα.

 

Από τη σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ αυτοκινήτων υπήρξαν δυο ακόμα τραυματίες 21 ετών. Τραγικοί ειρωνεια, πρόκειται για τα ξαδέλφια του 30χρονου θύματος. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής, 2 χιλιόμετρα από Τριπόταμα προς Σειρές. Ο άτυχος 30χρονος οδηγός ενός ΙΧ Audi συγκρούστηκε με ΙΧ Mersedes με δυο επιβάτες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.

Αχαΐα: Συγγενείς οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο τροχαίο στα Τριπόταμα

Η  ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη, χθες το βράδυ, στο 93,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών Τριπόλεως, στα Τριπόταμα Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη ακόμα έναν άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 30χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά οι δυο άνδρες του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.