Το μεγάλο στοίχημα θα κερδηθεί και πάλι γιατί και το θέλουμε και μπορούμε!

Αγαπητοί συνάδελφοι έφτασε η ώρα που το λιανεμπόριο θα σηκώσει και πάλι τα ρολά στα καταστήματα του!
Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες και ενώ χάσαμε πολλά, γλυτώσαμε όμως την υγεία μας στο ακέραιο, θα αγωνιστούμε έτσι ώστε παρά τις δυσκολίες να βγούμε και πάλι νικητές!
Οι μάχες είναι για να κερδίζονται και το εμπόριο στη ροή του χρόνου, παρά τα προβλήματα , τα κατάφερε!
Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας!!
To λιανεμπόριο ως ο μεγαλύτερος εργοδότης της αγοράς και ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, κάνει επανεκκίνηση!Το μεγάλο στοίχημα θα κερδηθεί και πάλι γιατί και το θέλουμε και μπορούμε!!

Το χαμόγελο και η θετική σκέψη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του επαγγελματισμού μας!!
Είμαστε έτοιμοι, γεμάτοι εμπόρευμα, με καλές τιμές και προσφορές να υποδεχτούμε τους πελάτες μας. Τηρούμε τα μέτρα, κρατάμε αποστάσεις και γυρίζουμε σελίδα.
Σαν Πρόεδρος απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες, τις συμπολίτισσες και τους καταναλωτές να βγουν, να το χαρούν και να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις λιανεμπορίου της περιοχής μας. Εμεις σαν Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας συνεχίζουμε τους αγώνες μας για τα καταστήματα μέλη μας που δεν άνοιξαν, (όπως τα εστίασης) και πιέζουμε νυχθημερόν για ανάσες βοήθειας από το Κράτος, τον Δήμο και τις τράπεζες. Στηρίζουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τα χρήματα ξαναγυρίζουν πάλι πίσω σε εσάς!!
Με τιμή
Λάμπης Π. Παπαδόπουλος