Ακαδημίες Μπάσκετ απ’ όλη την Ελλάδα στις τηλεπροπονήσεις του ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας έχουν ήδη συμπληρώσει 40 ημέρες τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) και συνεχίζουμε όλοι με πολύ κέφι, μεγάλη ενέργεια και ιδιαίτερη ανυπομονησία για την επιστροφή μας στα γήπεδα. Καταφέραμε, χάρις στην ιδιότυπη αυτή μορφή επικοινωνίας, να διατηρήσουμε την επαφή μεταξύ μας και παράλληλα να μην αμελήσουμε την αθλητική μας ανάπτυξη και την φυσική μας κατάσταση. Η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των νεαρών αθλητών/τριων παραμένει η προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και συζητούμε συχνά, μετά την φυσική άσκηση.

Επιπρόσθετα, όμως, γνωρίσαμε και καινούριους φίλους. Οι ιδιότυπες συνθήκες που επικράτησαν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό μας έφεραν σ’ επαφή με ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα, που αγαπούν το μπάσκετ. Προπονητές και αθλητές από Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης σε όλη την ελληνική επικράτεια προστέθηκαν στη συντροφιά μας κι έχουμε την ευκαιρία και την τιμή να γυμναζόμαστε μαζί και να συνομιλούμε. Αθλητές από την Κρήτη, την Ελευσίνα, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τα Γιάννενα, το Βόλο, την Κατερίνη, τη Βέροια και την Φλώρινα προπονούνται μαζί μας και μοιράζονται την θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους για το μπάσκετ. Είμαστε μαζί, συμπαίκτες σ’ ένα ψηφιακό γήπεδο, αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν, με την γνώση πως, ιδιαίτερα, στις δύσκολες σημερινές συνθήκες η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια είναι η καλύτερη απάντηση στα προβλήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους από τις Ακαδημίες για τη συνεργασία και τους αθλητές για τη συμμετοχή και την ζωντανή κι ενεργητική παρουσία τους.

Είμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι και πιο δυνατοί.

Ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο παρκέ, τα λέμε και προπονούμαστε διαδικτυακά

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία.

 

  Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά ποιες Ακαδημίες συμμετέχουν (ή ετοιμάζονται να συμμετάσχουν) στις τηλεπροπονήσεις μας, με μια μικρή αναφορά σε καθεμία από αυτές. (Η σειρά αναφοράς στις ομάδες είναι τυχαία και κατά βάση γεωγραφική).

Pro menoume spiti epractice cities 113

H πρώτη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης που συμμετείχε στις τηλεπροπονήσεις μας είναι αυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλουμε έδρα την πρωτεύουσα της Μαγνησίας που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. (Θεσσαλία).

Pro menoume spiti epractice cities 112

Pro menoume spiti epractice cities 114

Από τον ελληνικό Βορρά και τη Φλώρινα συμμετέχει η πολύ δραστήρια Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Shooters Basketball Academy, της  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Δυτική Μακεδονία),

 Pro menoume spiti epractice cities 161 

Pro menoume spiti epractice cities 121

Pro menoume spiti epractice cities 122

  Από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. (Κεντρική Μακεδονία) συμμετέχουν ο Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας (με έδρα την πρωτεύουσα της Ημαθίας) και η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας 2011 (Α.Γ.Ε.Π. 2011) με έδρα την Κατερίνη.

Pro menoume spiti epractice cities 131

Pro menoume spiti epractice cities 141

Από την Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. (Βορειοδυτική Ελλάδα) συμμετέχουν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) με έδρα τα Γιάννενα και η Κ.Ε. Φαίακας Κέρκυρας.

Pro menoume spiti epractice cities 151

 

Από τα Επτάνησα, αλλά την Νότιοδυτική Ελλάδα και την Ε.Σ.Κ.Α.Η. έρχεται η επόμενη συμμετοχή, των αθλητών του Α.Σ. Κεφαλονιά, με έδρα το Αργοστόλι.

Pro menoume spiti epractice cities 172

Pro menoume spiti epractice cities 182

Νέα συνεργασία είναι ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας – OKE BCμε έδρα την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2020, Ελευσίνα, ενώ, τέλος, από το Νομό Ηρακλείου συμμετέχουν αθλητές από την Χερσόνήσο και τον Αθλητικό Όμιλο Χερσονήσου Πεδιάδα (Πεδιάδα Α.Ο.Χ.)

Pro menoume spiti epractice cities 191