ΠΑΤΡΑ: Η Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη σημερινή κινητοποίηση των υγειονομικών

Η Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα καλεί σε μαζική αποφασιστική στήριξη και συμμετοχή στη στη ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ σήμερα 28 ΑΠΡΙΛΗ που καλεί η ΟΕΝΓΕ – Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Στη Πάτρα στηρίζουμε την κινητοποίηση που καλεί η ΕΙΝΑ στην 6η Υγειονομική περιφέρεια στις 3 μ.μ.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ενάντια στο σύστημα που θυσιάζει την υγεία και κάθε δημόσιο αγαθό στο βωμό του κέρδους, στην αντεργατική επιδρομή που επιχειρείται με πρόφαση την υγειονομική κρίση αλλά και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του σε εργασία, παιδεία, δημόσια αγαθά και ελευθερίες. Καμιά άλλη θυσία για τα κέρδη του κεφαλαίου ! Να πληρώσουν από τα πλούτη τους την κρίση!

Να προχωρήσουν ΤΩΡΑ σε :

– Δημιουργία ΜΕΘ (2000 κρεβάτια ΜΕΘ και 1500 ΜΑΦ) στα δημόσια νοσοκομεία

– Μόνιμες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού για την κάλυψη των χιλιάδων οργανικών κενών στα δημόσια Νοσοκομεία και ΚΥ

– Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στα νοσοκομεία. Ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

– Δωρεάν και επαρκή παροχή Μέσων Ατομικής Προστασίας στο προσωπικό των νοσοκομείων και τις υπηρεσίες καθαριότητας, ελέγχου και βοήθειας των πολιτών

Όποια και να είναι η αφήγηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η πραγματικότητα θα γράφει πάντα ότι η λαϊκή κινητοποίηση, οι «αόρατους» μέχρι πρότινος εργαζόμενοι για τον πρωθυπουργό και η ηρωική προσπάθεια των εργαζομένων στις δομές δημόσιας υγείας κράτησε τον λαό όρθιο.