Φέτος, το μήνυμα της Ανάστασης είναι ουσιαστική προσδοκία

«Φέτος, περισσότερο από ποτέ, το μήνυμα της Ανάστασης δεν είναι απλώς μια ευχή, αλλά ουσιαστική προσδοκία» λέει στο πασχαλινό μήνυμά του ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς. Και συμπληρώνει: «Στέλνω ειλικρινείς ευχές για «Καλή Ανάσταση» σε όλους τους Πατρινούς, σε όλους τους Έλληνες».

Το πλήρες πασχαλινό μήνυμα από την δημοτική παράταξη σπιράλ έχει ως εξής:

Η νέα διαμορφωμένη παγκόσμια συγκυρία οδηγεί τον Ελληνισμό σε ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα, από ότι έχουμε συνηθίσει, από ότι είχαμε ελπίσει, από ότι είχαμε προγραμματίσει.
Οι Πατρινοί, όπως και όλοι οι συνέλληνες, συναισθανόμενοι την ευθύνη των καιρών μένουνε σπίτι και ζουν τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα και την κορύφωση του θείου δράματος με εντελώς διαφορετικούς όρους.
Κάθε χρόνο, αυτή η περίοδος, με την ιδιαίτερη μυσταγωγία και τα βαθιά μηνύματα, αποτελούσε για όλους μια ευκαιρία για αναστοχασμό και ενδοσκόπηση, για σκέψεις και προβληματισμούς, για ουσιαστικές ευχές.
«Φέτος, περισσότερο από ποτέ, το μήνυμα της Ανάστασης δεν είναι απλώς μια ευχή, αλλά ουσιαστική προσδοκία».

Δωρεάν ψηφιακές δράσεις & εκδηλώσεις, από τον Δήμο Αθηναίων
Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει την πρωτοβουλία «Μένουμε Σπίτι» και προσφέρει δωρεάν ψηφιακές δράσεις, σεμινάρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους.
#μένουμε_σπιτι
#δίνουμε_αίμα
#ενσυναίσθηση