ΠΑΤΡΑ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Τάκης Βασιλόπουλος – Παλαιό και γνωστό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ – Κηδεύεται σήμερα – Το «χαίρε» της τοπικής ΝΔ

Συγκίνηση προκάλεσε στα παλιά στελέχη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας η απώλεια του Τάκη Βασιλόπουλου, σε ηλικία 55 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε επί μήνες για τη ζωή του. Η θλιβερή είδηση μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα. Παλιοί φίλοι του στην πολιτική και τη ζωή έφεραν στον νου όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια της νιότης.
Ο Τ. Βασιλόπουλος είχε φοιτήσει στην ΑΣΟΕΕ. Οργανώθηκε στην ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το 1982 ενώ είχε διατελέσει μέλος της νομαρχιακής επιτροπής της οργάνωσης. Εργαζόταν στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών από το 1992. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 5.30 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλεΐκων.

ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ

Είναι για όλους μας μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και ιδιαίτερα για μένα προσωπικά, καθώς ο Παναγιώτης ήταν προσωπικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την σεμνότητά του και τη θετική του διάθεση. Εκφράζουμε τα ειληκρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΑΧΑΪΑΣ της Ν.Δ.

Ανδρέας Μαζαράκης